Maripuoti

 

MARIPUOTI

SALOLAISTA PALVELUA VUODESTA 1964
 

MA-PE 10-17.30, LA 10-14

 

Puh 02 731 7083
salo@maripuoti.fi
Horninkatu 9, 24100 Salo 
Sijainti kartalla

 

Maripuoti facebookMaripuoti instagram

Maripuodin tarina

1964 Sirkka Jaarva ja Leena Vihervaaran aviomies Pertti Vihervaara perustivat Saloon Helsingintie 9:ään Valitse Ky:n. Liikkeessä myytiin Marimekon tuotteiden lisäksi Hyvonin alusasuja, yöpaitoja, pyjamia ja sukkia.Marimekon edustus Saloon saatiin Sirkka Jaarvan aviomiehen, Marimekossa työskennelleen Väinö Jaarvan avulla.

 

19-vuotias Leena Vihervaara aloitti Valitse Ky:ssä myymälänhoitajana ja itsenäistyi yrittäjänä 1981. Koska Marimekon tuotteet olivat muodostuneet liikkeen pääartikkeliksi, Leena Vihervaara halusi vaihtaa liikkeen nimen Maripuodiksi. Marimekon tuotteiden lisäksi myymälän tuotevalikoimaan kuuluivat Vuokon, Arolan ja Aarikan tuotteet.

Marimekon vuosikymmenet esite (pdf)

Asiakkaiden muistoja Maripuodista

Millainen on ensimmäinen muistosi Maripuodista?

 

“Ostin miehelleni Maripuodista kauluspaidan, joka löytyy edelleen paitakaapista. Tuosta on aikaa lähes 20v ja Maripuoti oli tuolloin Vilhonkadulla myös.”
 

“Olen ensimmäisen kerran käynyt Maripuodissa silloin kun se oli Turuntiellä, mutta en muista ostinko jotain, sen muistan että myymälä oli värikäs.“
 

“Matkuri punainen "markiisikankainen kassi" Salon Maripuoti, Helsingintiellä. Koulukassiksi 25-vuotta sitten ja käytössä vieläkin. Hyvä ostos! “
 

“En kyllä muista, mutta erityisesti arvostan loistavaaa ompelupalveluanne!“


Lue kaikki >